Gott Nytt År och God Fortsättning på det nya året!

Vi har träffat en dotter till en av Bers kvinnor som han hade 2 barn med, Olle och Anders. Kvinnan vi träffade heter Lena och är dotter till Lizette Jönsson som han förlovade sig med sommaren 1952. Lena berättade om det hon kommer ihåg om Ber samt en del om varför de separerade enligt henne. Även lite om hennes mor Lizette. Det som är nytt på hemsidan är det hon berättade om Ber. Det hon berättade om Lizette tyckte vi inte var relevant och lite för privat. Det nya står på sidan “Bers första tid i Sverige” under det som finns efter 4 mars 1954 eller under bilden på Olle Fuchs.

Vi kan berätta att vi haft strax under 9000 besökare på den plattformen vi använder nu vilket är för drygt 13 månader sedan. Så himla häftigt och otroligt roligt att vi nått ut till så många besökare. Stort tack!!!